Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Trouwauto huren Utrecht

Voor uw trouwdag gaat u natuurlijk voor een fantastische locatie, de mooiste kleding, het belangrijkste gezelschap, de beste muziek en het meest tot de verbeelding sprekende trouwvervoer. Een romantische oldtimer, een stijlvolle klassieker of een indrukwekkende limousine, Auto Classic biedt ze u graag - mét chauffeur in pak - aan. Alle trouwauto’s krijgen decoraties die het geheel helemaal afmaken en aan boord van de trouwauto kunt u geheel in stijl een gekoeld drankje drinken. En heeft u speciale wensen, dan horen wij die graag, we zullen er alles aan doen om ze in vervulling te laten gaan. Dat maakt ons werk namelijk extra leuk.

 

Lage prijzen, hoge kwaliteit

Zowel de auto’s als de service van Auto Classic zijn van hoge kwaliteit, maar wij houden de prijzen laag. Een droomauto voor de mooiste dag in het leven moet in principe voor iedereen betaalbaar zijn, vinden wij, en wij hebben er natuurlijk meer aan als onze auto’s de weg op gaan dat dat ze bij ons stilstaan. Een trouwauto huren in Utrecht bij Auto Classic kan tegen een all-in tarief waarbij de chauffeur, een gekoeld drankje, 200 kilometer en de decoraties zijn inbegrepen. Wij hebben zes verschillende Rolls-Royces, twee Bentley’s, een Daimler Landaulette en een Lincoln Limousine. Stuk voor stuk zijn het prachtexemplaren die we met veel liefde tot in de puntjes verzorgen.

 

Waarom een trouwauto huren bij Auto Classic Hagestein

  • Keuze uit maar liefst tien modellen;
  • Prijzen zijn all-in;
  • Romantische decoratie en gekoeld drankje aan boord;
  • Inclusief chauffeur in stijlvol kostuum;
  • Tot 200 verreden kilometers bij de prijs inbegrepen;
  • Uitstekende service om uw dag te maken.

 

Onze zes Rolls-Royces en Daimler

Wilt u een Rolls-Royce als trouwauto huren in Utrecht of daarbuiten, dan kunt u bij ons kiezen uit maar liefst zes verschillende modellen. Ons oudste model is de met de hand gebouwde Rolls-Royce Sedan de Ville uit 1933 en het jongste model is de Rolls-Royce Phantom. Voor die laatste geldt een speciaal tarief. Daarnaast hebben we drie uitvoeringen van de Silver Cloud en een Rolls-Royce Silver Seraph. De Seraph is een exclusief en uniek exemplaar in de Benelux en ook onze Daimler Landaulette is de enige open versie van deze koninklijke wagen in heel Nederland en België.

 

Onze twee Bentley’s en de Lincoln Continental

Ook de Bentley met de royale Bentley Arnage en de gedistingeerde Bentley S3 uit 1965 mag als trouwauto niet in het wagenpark van Auto Classic ontbreken. Deze klassiekers hebben stijl en karakter. Tot slot hebben wij nog een prachtige Lincoln Continental Stretch Limousine voor wie zich – eventueel met bruidsjonkers of –meisjes – één dag in het leven als een gevierde filmster wil laten vervoeren.

Wilt u de klassiekers en oldtimers eerst eens met eigen ogen zien, dan bent u van harte welkom bij ons in Hagestein. Ook voor informatie over een trouwauto huren in Utrecht of omgeving, kunt u te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met Auto Classic Hagestein.

 

Bij vragen, neem direct contact met ons op.