Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Trouwauto huren Utrecht

Voor uw trouwdag gaat u natuurlijk voor een fantastische locatie, de mooiste kleding, het belangrijkste gezelschap, de beste muziek en het meest tot de verbeelding sprekende trouwvervoer. Een romantische oldtimer, een stijlvolle klassieker of een indrukwekkende limousine, Auto Classic biedt ze u graag - mét chauffeur in pak - aan. Alle trouwauto’s krijgen decoraties die het geheel helemaal afmaken en aan boord van de trouwauto kunt u geheel in stijl een gekoeld drankje drinken. En heeft u speciale wensen, dan horen wij die graag, we zullen er alles aan doen om ze in vervulling te laten gaan. Dat maakt ons werk namelijk extra leuk.

 

Lage prijzen, hoge kwaliteit

Zowel de auto’s als de service van Auto Classic zijn van hoge kwaliteit, maar wij houden de prijzen laag. Een droomauto voor de mooiste dag in het leven moet in principe voor iedereen betaalbaar zijn, vinden wij, en wij hebben er natuurlijk meer aan als onze auto’s de weg op gaan dat dat ze bij ons stilstaan. Een trouwauto huren in Utrecht bij Auto Classic kan tegen een all-in tarief waarbij de chauffeur, een gekoeld drankje, 100 kilometer en de decoraties zijn inbegrepen. Wij hebben vier verschillende Rolls-Royces, een Bentley en een Daimler Landaulette. Stuk voor stuk zijn het prachtexemplaren die we met veel liefde tot in de puntjes verzorgen.

 

Waarom een trouwauto huren bij Auto Classic Hagestein

  • Keuze uit verschillende modellen;
  • Prijzen zijn all-in;
  • Romantische decoratie en gekoeld drankje aan boord;
  • Inclusief chauffeur in stijlvol kostuum;
  • Tot 100 verreden kilometers bij de prijs inbegrepen;
  • Uitstekende service om uw dag te maken.

Wilt u de klassiekers en oldtimers eerst eens met eigen ogen zien, dan bent u van harte welkom bij ons in Hagestein. Ook voor informatie over een trouwauto huren in Utrecht of omgeving, kunt u te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met Auto Classic Hagestein.

 

Bij vragen, neem direct contact met ons op.