Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Trouwauto huren Gelderland

Trouwauto huren Gelderland bij Auto Classic

Centraal gelegen, net over de grens met Gelderland in de provincie Utrecht, ligt het mooie dorp Hagestein, waar u de mooiste trouwauto’s kunt huren. Of u nu voor uw eigen trouwen of voor de bruiloft van uw dochter, zoon of misschien wel kleinkind of petekind een stijlvolle trouwauto wilt huren, bij Auto Classic vindt u de auto die deze belangrijke dag tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt. Wat te denken van een romantische Rolls-Royce of een Bentley in gedistingeerd zilvergrijs met donkergrijs? Een chauffeur in pak komt de auto van uw keuze voorrijden mét de gekoelde champagne aan boord en gedecoreerd met romantische accessoires. 

Grote klasse, kleine prijzen
De auto’s van Auto Classic zijn alle van grote klasse en dat geldt ook voor de service die wij bieden. De prijzen houden we bewust laag opdat in principe iedereen voor zijn of haar belangrijkste dag in het leven een droom van een trouwauto huren kan. U kunt bij ons kiezen uit vier Rolls-Royces en een Bentley. Stuk voor stuk prachtexemplaren die we met liefde voor de auto’s én onze klanten tot in de puntjes verzorgen. Een trouwauto huren voor Gelderland of Utrecht kan bij Auto Classic tegen een all-in tarief. Bij de autohuur is de chauffeur, de champagne, het bloemstuk en de romantische tule met roosjes inbegrepen. Zelfs de verreden kilometers zijn bij de prijs inbegrepen. Ook speciale wensen laten wij als het even kan in vervulling gaan, wij horen ze graag van u. 

Auto Classic Hagestein 

  • Vier Rolls-Royces en een Bentley;
  • Tarieven zijn all-in;
  • Chauffeur, decoratie en champagne aan boord;
  • Ook de verreden kilometers zijn bij de prijs inbegrepen;
  • Hoogstaande service.

Silver Cloud en Silver Seraph van Rolls-Royce 
Het mooiste model van Rolls-Royce is volgens de liefhebbers de Silver Cloud. Met zijn klassieke vormen wordt hij als de ultieme trouwauto gezien. U kunt deze trouwauto huren in %plaats, waarbij u bij Auto Classic de keuze hebt uit drie verschillende versies. De Silver Cloud I – uit 1957 – is uitgevoerd in Old English White en heeft een wijnroodleren interieur. Zijn opvolger, de Silver Cloud II – uit 1962 – hebben wij in Midnight Blue met een lichtblauwleren interieur. De derde in de reeks, de Silver Cloud III – uit 1964 – heeft een witleren interieur. Naast de drie Silver Clouds hebben wij ook een Silver Seraph. Deze exclusieve limousine – uniek in de Benelux – is uitgevoerd in parelmoer wit. 

Onze Bentley S3 trouwauto huren Gelderland

Ook de klassieke Bentley ontbreekt niet in het wagenpark van Auto Classic. Wij hebben een S3, die gebouwd is in 1965. De kleurstelling is in ton sur ton grijs: zilvergrijs over donkergrijs metallic met een zwartleren interieur. Van deze klassieker zijn er tussen 1962 en 1965 zo’n 1600 exemplaren in Londen gebouwd. Wilt u de Bentley of de Rolls-Royces eerst eens met eigen ogen zien, maakt u dan geheel vrijblijvend een afspraak om bij ons in Hagestein langs te komen. Wilt u meer informatie over een trouwauto huren in Gelderland of Utrecht, neemt u dan contact op met Auto Classic Hagestein.

Kijk ook eens op:
Bentley trouwauto huren Den Bosch, Bruidsauto huren Den Bosch, Bruiloft auto huren Den Bosch, Klassieke trouwauto Den Bosch, Oldtimer trouwauto Den Bosch, Rolls Royce trouwauto huren Den Bosch, Trouw auto huren Den Bosch, Trouwauto huren Den Bosch, Trouwauto verhuur Den Bosch, Trouwvervoer Den Bosch

Bij vragen, neem direct contact met ons op.