Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Trouwvervoer Gorinchem in stijl

Allereerst: gefeliciteerd met het voorgenomen huwelijk! Misschien zijn uw plannen al vergevorderd, misschien bent u zich alleen nog maar aan het oriënteren. Bekijkt u gerust de plaatjes van de beauty’s in ons wagenpark. Bij welke droomt u weg? Is dat een nostalgische oldtimer, een gedistingeerde klassieker of een zachtjes voortglijdende limousine? Denk er een stijlvolle chauffeur in pak bij, fraaie decoraties en een gekoeld drankje aan boord. Hebt u zelf nog andere ideeën die u hier niet bij ziet staan, laat het ons weten. Auto Classic staat open voor suggesties en uw wensen laten wij graag in vervulling gaan. Dat is ook voor ons namelijk erg leuk.

 

Betaalbaar trouwvervoer Gorinchem

Het vervult ons elke keer met trots als wij één van onze wagens opgepoetst en opgetuigd de weg op zien gaan. Wij vinden dan ook dat stijlvol trouwvervoer Gorinchem in principe voor iedereen betaalbaar zou moeten zijn. Daarom hanteren wij uitgebalanceerde tarieven die concurrerend zijn in onze branche. De prijzen zijn all-in, dat wil zeggen dat wij een trouwauto voor vier uur verhuren inclusief chauffeur in pak, decoraties, 200 te verrijden kilometers en een gekoeld drankje aan boord. U hebt de keuze uit zes verschillende Rolls-Royces, twee Bentley’s, een Lincoln Continental Limousine en een Daimler Landaulette.

 

Waarom een trouwauto huren bij Auto Classic Hagestein

  • Keuze uit tien verschillende auto’s;
  • Concurrerende all-in tarieven;
  • Verzorgde decoraties en gekoeld drankje aan boord;
  • Verhuur inclusief chauffeur in stijlvol kostuum;
  • Tot 200 verreden kilometers zijn bij de prijs inbegrepen;
  • Tot in de puntjes verzorgde auto’s;
  • Uitstekende service.

 

Onze Daimler en zes Rolls-Royces

Onze Daimler Landaulette is een zeldzaam cabriomodel voor trouwvervoer Gorinchem. Het is de enige nog rijdende Daimler DS420 Landaulette in Nederland en België met een open dak. In Engeland wordt dit type auto’s nog altijd gebruikt door het koningshuis. Van de Rolls-Royce hebben wij zes modellen, waaronder een met de hand gebouwde Sedan de Ville uit begin jaren ’30. De Rolls-Royce Silvercloud – waar wij drie exemplaren van hebben – is voor velen de ultieme trouwauto met zijn klassieke rondingen. Tot slot heeft Auto Classic in Hagestein nog een Rolls-Royce Silver Seraph – de enige roomwitte in Nederland – en een Rolls-Royce Phantom. Voor de Phantom geldt een speciaal tarief.

 

Onze Lincoln Continental Limousine en twee Bentley’s 

Als u zich laat vervoeren door de super-de-luxe Lincoln Continental Stretch Limousine met champagnebar, dvd- en stereo-installatie, zult u zich voor één dag een gevierde filmster wanen. Maar ook als u plaatsneemt in een van onze twee luxueus uitgevoerde Bentley’s – de lichtgrijze Bentley Arnage of de zilvergrijs over donkergrijze metallic Bentley S3 uit 1965 – zult u alle ogen op u gericht weten.

Natuurlijk kunt u al onze tot in de puntjes verzorgde auto’s voor trouwvervoer Gorinchem zelf komen bekijken bij ons in Hagestein, Utrecht.

Wilt u meer informatie over trouwvervoer in Gorinchem of omgeving, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Auto Classic Hagestein.

Kijk ook eens op:
Bentley trouwauto huren Gorinchem, Bruidsauto huren Gorinchem, Bruiloft auto huren Gorinchem, Klassieke trouwauto Gorinchem, Oldtimer trouwauto Gorinchem, Rolls Royce trouwauto huren Gorinchem, Trouw auto huren Gorinchem, Trouwauto huren Gorinchem, Trouwauto huren Gelderland, Gorinchem, Trouwauto verhuur Gorinchem

Bij vragen, neem direct contact met ons op.