Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Rolls Royce trouwauto huren Culemborg

Rolls-Royce trouwauto huren Culemborg bij Auto Classic tegen scherp tarief

Als u trouwplannen hebt, wilt u natuurlijk dat het een onvergetelijke dag gaat worden. De mooiste trouwlocatie, het beste restaurant, de gezelligste zaal en niet te vergeten een droom van een trouwjurk en een puik pak. En dan de trouwauto. Ook dat moet natuurlijk de allermooiste zijn. Romantisch, elegant, chic en uniek. Dan komt u al snel uit op een Rolls-Royce, de Rolls-Royce Silver Cloud bijvoorbeeld van Auto Classic in Hagestein. Volgens kenners dé ultieme trouwauto met zijn klassieke vormen en exclusieve uitstraling. Onze chauffeur komt u graag – natuurlijk stipt op tijd en onberispelijk in pak – afhalen om u en uw aanstaande te vervoeren van het ene hoogtepunt naar het andere.

Klassiek paradepaardje
Rolls-Royce Limited werd in 1906 door Charles Rolls en Henry Royce in Groot-Brittannië opgericht. De auto werd in de Verenigde Staten bijzonder populair en na vijftien jaar werd ook daar een divisie opgericht. Rolls-Royce staat voor snelheid, stilte, comfortabele rijeigenschappen, mystiek en schoonheid. Deze waarden werden gesymboliseerd in de mascotte van Rolls-Royce: de Spirit of Ecstasy, een voorovergebogen vrouwenfiguur met haar armen naar achteren gestrekt waarbij haar kleding als een soort vleugels uitwaaiert. 
Laat deze dame ook uw Spirit of Ecstasy zijn en kom een Rolls-Royce trouwauto huren bij Auto Classic. 

Auto Classic Hagestein 

  • Exclusieve Rolls-Royce trouwauto’s;
  • Lage all-in tarieven;
  • Met chauffeur, decoratie en gekoelde champagne;
  • Ook de kilometers vrij;
  • Uitstekende dienstverlening.

Rolls-Royce Silver Cloud en Silver Sapher
U kunt bij Auto Classic een Rolls-Royce trouwauto huren en daarbij kiezen uit de Silver Cloud of de Silver Sapher. De Silver Cloud was van 1955 tot 1966 het hoofdmodel van Rolls-Royce. Wereldwijd zijn er zo’n 75.000 exemplaren verkocht en in Nederland rijden er nog slechts enkele rond. Van alle drie gebouwde modellen hebben wij één exemplaar voor de verhuur. De Silver Cloud I – in Old English White met wijnroodleren interieur – werd in 1957 gebouwd, de Silver Cloud II – in Midnight Blue met lichtblauwleren interieur – is van 1962 en de roomwitte Silver Cloud III – met witleren interieur – stamt uit 1964. De Silver Seraph is een luxe limousine in parelmoer wit. Hij is tot beste auto ter wereld ooit uitgeroepen door de internationale pers. Dit unieke model vindt u binnen de Benelux alleen bij Auto Classic in Hagestein.

Lage all-in tarieven om een Rolls-Royce trouwauto te huren Culemborg

U kunt bij ons een Rolls-Royce trouwauto huren tegen lage all-in tarieven. Dit betekent dat u bij het basispakket alle extra diensten gratis krijgt. Een chauffeur, een kunststof bloemstuk en tule met rode, roze en witte roosjes op de hoedenplank, gekoelde champagne en de verreden kilometers zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Wij staan bovendien open voor uw persoonlijke wensen en suggesties en nemen graag de mogelijkheden met u door. Zo zorgen we er samen voor dat uw bruiloft – of de bruiloft van uw dochter, zoon of andere dierbare – de mooiste dag van uw leven wordt. Maakt u vooral een afspraak om voor u een Rolls-Royce trouwauto gaat huren, de verschillende modellen bij ons te bekijken.

Kijk ook eens op:
Bentley trouwauto huren Culemborg, Bruidsauto huren Culemborg, Bruiloft auto huren Culemborg, Klassieke trouwauto Culemborg, Oldtimer trouwauto Culemborg, Trouw auto huren Culemborg, Trouwauto huren Culemborg, Trouwauto huren Gelderland, Culemborg, Trouwauto verhuur Culemborg, Trouwvervoer Culemborg

Bij vragen, neem direct contact met ons op.