Bel ons vandaag nog op Tel: 06-23686469

Klassieke trouwauto Nieuwegein


De huwelijksdag, een dag die we allemaal graag als 'onvergetelijk' een plaatsje in ons geheugen willen geven. Als trouwautoverhuurbedrijf, dat gespecialiseerd is in exclusieve oldtimers zijn wij er trots op dat wij met onze klassieke trouwauto's aan vele nieuwbakken koppels juist deze onvergetelijke bijdrage mochten leveren. Auto Classic trouwautoverhuur is er speciaal voor u om deze dag compleet te maken met een zo goed als nieuwe exclusieve trouwauto. Met een van onze glimmend gepoetste Bentley's of Rolls Royces weet u zeker dat u een overweldigende indruk maakt. Met name wanneer u een klassieke receptie of uitbundig romantisch trouwfeest houdt mag een exclusieve luxewagen, zoals men vroeger placht te zeggen, niet ontbreken. En laten we even eerlijk wezen; welke bruid waant zich op deze bijzondere dag niet de 'queen of the day'?
 

Engelse klassiekers

Als trouwautoverhuurbedrijf ligt bij ons de nadruk op de beide Engelse klassiekers; Bentley en Rolls Royce. Dat is een bewuste keuze. Door alleen deze twee automerken aan te bieden maken wij duidelijk dat u bij ons uitsluitend terecht kunt voor een exclusieve klassieke trouwauto Nieuwegein. De Engelse klassiekers als Bentley en Rolls Royce dragen namelijk een charme en elegantie met zich mee die door geen enkel ander automerk ooit weer geëvenaard is. Wanneer u bij ons een trouwauto huurt heeft u daarom niet alleen een uniek exclusief vervoermiddel, maar meteen ook een perfecte decorstuk voor uw fotoreportage. De belijningen van onze two-tone grijze Bentley uit 1965 of de witte Rolls Royce Silver Cloud uit 1967 bijvoorbeeld, lenen zich zowel voor een foto in formele stijl als voor een romantisch plaatje. Ook wanneer u iemand bent die waarde hecht aan symboliek kunt u niet zonder een klassieke trouwauto van Auto Classic uit Hagestein. Een mooier symbool, dan het vervoermiddel waar u uw huwelijk mee ingaat en wat er na 50 jaar nog even glanzend uitziet als op de dag dat hij uit de fabriek kwam, kunt u niet hebben.
 

Betaalbare trouwauto

Auto Classic heeft niet alleen doorsnee klassieke trouwauto's %plaats %van Bentley en Rolls Royce maar tevens vindt u bij ons ook exclusieve trouwauto's waarvan er zich maar enkele tientallen van in Nederland bevinden. Grote kans zelfs dat u een van onze auto's al eens op tv heeft mogen zien. Enkele bekende topvoetballers huurden op hun huwelijksdag namelijk een trouwauto bij ons uit de collectie. Als ervaren autoverhuurbedrijf in het exclusieve segment weten wij als geen ander hoeveel geregel en organisatorisch vermogen er bij de voorbereiding van een huwelijksdag komt kijken. Om die reden hebben wij het heel simpel gehouden met onze tarieven. De offerte die wij u voorleggen is daarom standaard inclusief btw, kilometers, chauffeur in pak, een boeketje kunstbloemen op de motorkap, tule met roosjes op de hoedenplank en een gekoeld (fris)drankje aan boord.
Bij Auto Classic trouwautoverhuur huurt u een:

  • klassieke trouwauto in Nieuwegein tegen een betaalbare prijs
  • exclusieve oldtimer inclusief chauffeur in pak
  • naar wens een model dat uniek is in ons land
  • zonder meer een tip top onderhouden auto
  • trouwauto die bij uw wensen en stijl past


Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over het huren van een klassieke trouwauto in Nieuwegein of misschien kunnen we u op een andere manier bijstaan? Legt u uw wensen aan ons voor via ons contactformulier of de directe mail. Op werkdagen zijn we eveneens, de gehele dag en tot  's avonds 21:00 uur, te bereiken op 06-23686469.

Kijk ook eens op:
Bentley trouwauto huren Nieuwegein, Bruidsauto huren Nieuwegein, Bruiloft auto huren Nieuwegein, Oldtimer trouwauto Nieuwegein, Rolls Royce trouwauto huren Nieuwegein, Trouw auto huren Nieuwegein, Trouwauto huren Nieuwegein, Trouwauto huren Gelderland, Nieuwegein, Trouwauto verhuur Nieuwegein, Trouwvervoer Nieuwegein

Bij vragen, neem direct contact met ons op.